Facilități

Frumusețea stă în detalii

Iar atunci când acestea se împletesc cu spațiul, calitatea construcției și o poziționare strategică, rezultatul nu poate fi decât unul omogen.

Panorama spectaculoasă

Atunci când viața te aduce la înălțime și îți oferă și cadrul perfect pentru asta, știi că te afli în locul potrivit. Indiferent de schimbările de sezon, de culorile și formele confortului, priveliștea blândă a naturii te va însoți în permanență. Malul Crișului și Podul Decebal sunt cei doi parteneri de lungă durată pe care îi vei vedea de la ferestrele noului tău apartament. Toate apartamentele au o privelişte frumoasă spre parc, dealul Ciuperca, spre oraş sau spre apă.

Poziționare excelentă

Panorama Apartments reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, iar dacă îți dorești acces rapid la facilitățile orașului, dar în același timp, simți nevoia unei oaze de liniște, atunci aici este locul tău! Un apartament la noi îți aduce un stil de viață cosmopolit, modern, odată cu vecinătatea centrului istoric al Oradei, dar și unul tributar naturii, prin apropierea cu zonele verzi naturale ale Crișului Repede.

Arhitectură și design unic

Atât designul interior, cât și cel exterior, surprind prin atenția acordată detaliilor. Compartimentarea fiecărui apartament, balustradele din sticlă sau spațiile comune, toate vor asigura satisfacerea celor mai exigente cerințe în materie de calitate și lux.

Spații vitrate mari

Apartamentele noastre beneficiază de spații vitrate mari, cu tâmplărie proiectată pe întreaga înălțime a camerelor, astfel încât tu să te poți bucura de peisajele autentice și de lumina naturală, pe tot parcursul zilei. Redefinim confortul interior în Panorama Apartments.

Sistem Smart Home

O casă inteligentă înseamnă mai mult confort, siguranță crescută și independență, cât timp ești acasă și nu numai. Controlează și monitorizează iluminatul, alarmele și senzorii antiefracție sau detectoarele de fum și senzorii de inundație.

Încălzire în pardoseală

Punem confortul tău pe primul plan! De aceea, am optat pentru încălzirea în pardoseală pentru dotarea apartamentelor noastre. Căldura este distribuită uniform, iar încălzirea se va face astfel de jos în sus, asigurându-se astfel un climat interior plăcut și sănătos.

Balcoane și terase generoase

Balcoanele mari și terasele proiectate pentru fiecare apartament în parte, dublează confortul de acasă și asigură ție și familiei tale un loc excelent pentru relaxare, laolaltă cu peisajele naturale de excepție.

Penthouse-uri moderne

Priveliștea spectaculoasă este cel mai bine pusă în valoare din interiorul unuia dintre cele 4 penthouse-uri ce îmbină armonia, modernitatea și confortul. Spațiul generos, finisajele de top și înălțimea la care te vei situa, reprezintă doar câteva dintre complimente noastre adresate stilului tău exclusivist de viață.

Supraveghere video și pază privată

Ai nevoie să te simți în siguranță, indiferent de ora la care ajungi acasă. Departe de a fi o cerință specială, supravegherea video 24/24 și paza privată sunt cele două elemente pe care ți le asigurăm, la noi liniștea și intimitatea nu se negociază.