Despre noi

Proiect premium, unic in Oradea, construit de PRIMA RESIDENCE,
cel mai mare dezvoltator din Oradea

Cel mai mare dezvoltator din Oradea,
Cea mai bună reputație

Fiind în prezent, unul dintre cei mai mari dezvoltatori integrați regionali, cu o activitate desfășurată de peste 12 ani în domeniul imobiliar, compania deține un portofoliu activ și totodată complex, bazat pe o experiență vastă și referențială pentru segmentul construcțiilor civile și edilitare, precum și cele din segmentul proiectelor rezidențiale.

În acest moment, portofoliul companiei însumează 20 de proiecte imobiliare, poziționate în cele mai bune locații din Oradea, iar 5 dintre ansamblurile rezidențiale, cu un total de 1200 de apartamente cuprinse în 18 blocuri, sunt finalizate și vândute aproape în întregime.

Proiecte dezvoltate

Prima Premium Sucevei

Cu o arhitectură contemporană și facilități remarcabile pentru o locație urbană, Prima Premium este un concept imobiliar cu locuințe moderne, aliniate la standarde europene. Construit astfel încât să ofere confortul necesar clienților exclusiviști. Proiectul are un real potențial pentru investiții datorat atât locației centrale, cu acces ușor la toate facilitățile unui stil de viață activ, cât și caracterului turistic al Oradei.

Prima Bolcaș

Confortabil și practic, conceptul Prima Bolcaș definește un stil de viață dinamic întrucât locația oferă o serie de facilități printr-o diversitate mare de produse, de la articole pentru casă şi grădină, la cele vestimentare şi produse alimentare, fiind situat pe strada Nicolae Bolcaș cu acces din Calea Aradului, la doar 5 minute de un important pol comercial al orașului aflat în continuă dezvoltare lângă centura Oradei și la numai 5 minute de centrul orașului.

Prima Șova

Proiectul Prima Șova poziționat la intersecția străzilor General Nicolae Șova cu Grigore Moisil, aduce un plus de vigoare şi dinamism în zona Nufărul pentru că dispune de toate facilităţile unei locaţii urbane, cu acces la mijloacele de transport în comun, la centura orașului, la hypermarkeurile din zonă, precum și la numeroase magazine, şcoli, grădiniţe, clinici și agenții bancare.

Prima Rogerius (Zimbrului)

Al doilea proiect imobiliar dezvoltat de Prima Residence s-a construit în cartierul Rogerius, o altă locație cheie din Oradea. Pentru a face cât mai plăcut timpul petrecut acasă, Prima Rogerius oferă orădenilor 64 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, confortabile, proiectate echilibrat și optim, cu spații pentru fi ecare membru al familiei care asigură atât intimitate, cât și un confort comun și foarte primitor.

Prima Premium Decebal

Prima Premium Decebal este continuarea proiectului Prima Premium Sucevei, o investiție de succes care îmbină confortul urban, cu construcții în stil avangardist. Ansamblul este situat între Bulevardul Decebal și Strada Oneștilor. Proiectul va cuprinde 8 imobile cu 10 etaje fiecare, cu apartamente moderne, finisate premium, cu spații comerciale la parter și cu locuri de parcare subterane și supraterane.

Prima Nufărul

Ansamblul rezidenţial Prima Nufărul este un concept inovativ dedicat unei comunități moderne și active, cu o calitate de primă clasă a lucrărilor, ansamblul Prima Nufărul situat pe Str. Ion Bradu este format din 3 imobile, fiecare cu 8 etaje, cu apartamente spațioase și luminoase, cu o panoramă superbă asupra orașului. Complexul include locuri de parcare private, alei pietonale, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. În plus, locația oferă excelente conexiuni la transportul în comun, la magazine de retail, precum și la școli și grădinițe, la centre medicale și farmacii, la agenții și sucursale bancare.

Prima Universității

Prima Universității este un ansamblu nou, gândit și construit pentru o comunitate occidentală, cu o arhitectură de top, modernă. Complexul va cuprinde 9 imobile cu 5 nivele fiecare și cu un total de aproximativ 600 de locuințe colective și spații comerciale pe structuri variate. De asemenea, noul concept este completat cu locuri de joacă pentru copii, piste pentru biciclete, spații verzi și zone de relaxare și promenadă.

Boemia Apartments

Primul proiect Prima Development de pe piața imobiliară din capitală, Boemia Apartments, lansează și promovează în același timp, un nou stil de viață pentru segmentul rezidențial de lux al Bucureștiului, neo-boema. Un ansamblu rezidențial tip boutique, situat în centrul capitalei, pe bulevardul Mărășești nr. 125, cu regim mic de înălțime 2S+P+5E și care însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și duplexuri.

Core Timpuri Noi

Proiectul conectează locuitorii la viața din mijlocul orașului, fiind aproape de cel mai nou pol de business din centrul Bucureștiului, Timpuri Noi. Situat pe Strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere, pe un regim de înălțime 2S+P+9E. Acesta dispune la subsolul 1, subsolul 2 și parter de locuri de parcare, boxe și spații tehnice, la etajul 1, de spații comerciale și apartamente premium, iar la etajele 2-9 se găsesc din nou apartamente premium.

Alizee Sisești

Alizee Sisești își propune să ofere beneficiarilor un spațiu feeric, în mijlocul naturii, cu vedere spre lac și mult spațiu verde – un concept unic, dedicat celor pentru care deconectarea de la ritmul de viață modern este esențială. Ansamblul va beneficia de peste 49.000 de metri pătrați, dintre care 30.000 reprezintă spațiile verzi, oferind viitorilor proprietari o panoramă unică, vederea spre lac fiind spectaculoasă.